Zoeken
Share share mail

Online trainingen tijdens coronacrisis

Gezien de maatregelen rondom de coronacrisis, hebben we in het voor- en najaar van 2020 veel ervaring opgedaan met het online trainen van professionals d.m.v. ZoomMeetings. In 2021 bekijken we opnieuw wat de mogelijkheden zijn voor het fysiek al dan niet online trainen. 

We hebben inmiddels ervaring opgedaan met ZoomMeetings en het is een erg gebruiksvriendelijk systeem met volop mogelijkheden voor interactie. Onze trainingen zijn doorontwikkeld voor het aanbieden in online vorm, en onze trainers zijn opgeleid om trainingen online te geven. Voorafgaand aan de training ontvangen deelnemers een e-mail met link naar het online platform en instructies over het in z'n werk gaat. De trainingsmaterialen worden per post opgestuurd. Nieuwsgierig naar hoe het er ongeveer aan toe gaat? Bekijk dan het volgende filmpje.  

Incompany trainingen

We begrijpen dat veel professionals nu erg druk zijn met extra werkzaamheden rondom de coronacrisis. Ook krijgen we signalen van professionals die nu juist ruimte hebben voor (online) scholing. Wie weet is dit wel een uitgelezen kans om professionals te scholen voor de uitvoering van Triple P. Vanaf 10 deelnemers bieden wij incompany trainingen aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Marion van Bommel