Zoeken
Share share mail

Training in tijden van Corona

Sinds september 2021 vinden onze open trainingen weer fysiek plaats op ons kantoor in Hilversum. Mocht dit in de toekomst vanwege de situatie rond het Coronavirus opnieuw niet mogelijk zijn, dan bieden we onze trainingen online aan via Zoom Meetings. We bekijken in dat geval steeds opnieuw wat de mogelijkheden zijn om trainingen fysiek te organiseren.

Zoom Meetings

Als gevolg van de maatregelen rond het Coronavirus hebben we in het voor- en najaar van 2020 en ook in 2021 veel ervaring opgedaan met het online trainen van professionals via Zoom Meetings. We vinden het een zeer gebruiksvriendelijk online platform met volop mogelijkheden voor interactie. Onze trainingen zijn doorontwikkeld voor het aanbieden in online vorm en onze trainers zijn opgeleid om trainingen online te geven. Voorafgaand aan de training ontvangen deelnemers een e-mail met link een naar Zoom en instructies over hoe de training verloopt. De trainingsmaterialen worden per post opgestuurd. Benieuwd hoe Zoom Meetings werkt? Bekijk dan het volgende filmpje.


Incompany trainingen

Vanaf 10 deelnemers bieden wij incompany trainingen aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Marion van Bommel, Implementatie Adviseur Triple P.