Zoeken
Share share mail

Nieuws

07 maart 2016

Nieuw: introductietraining Triple P

Als je deel wilde nemen aan de training Triple P niveau 2 Lezingen of Triple P niveau 3 Workshops, moest je tot op heden een training niveau 3 of 4 hebben gedaan. Vanaf dit jaar is dit niet langer het geval.

 

Er is vanaf nu een introductietraining beschikbaar voor Triple P Lezingen en Triple P Workshops. De introductietraining duurt één dag, aansluitend kunnen professionals ofwel de ééndaagse training Lezingen, ofwel de ééndaagse training Workshops volgen. In totaal duurt de training daardoor twee dagen (met daarna een halve dag accreditatie).  

 

Professionals die eerder een training niveau 3 of 4 succesvol hebben afgerond, hoeven de introductietraining niet te volgen. Zij kunnen direct instromen bij de tweede dag van de training Triple P Lezingen of Triple P Workshops. Voor deze professionals blijft de situatie dus ongewijzigd. 

 

Dit voorjaar bieden we de Introductietraining voor professionals voor Triple P Lezingen en Triple P Workshops voor het eerst aan op 24 maart, gevolgd door een training Lezingen of Workshops: