Zoeken

Praktijkvoorbeelden

Bekijk alle video\'s

Wanneer ouders de Triple P strategieën toepassen, gaan de effecten ervan vaak verder dan alleen binnen de gezinssituatie. Bekijk hier de bijzondere verhalen uit de praktijk.

Tiener in de problemen met de politie en school

Michele Colivet wilde niet dat iemand haar vertelde hoe zij moet opvoeden en dacht dat niks haar 13-jarige zoon Aiken, die vaak in de problemen kwam op school en met de politie, weer in het gareel kon krijgen. Maar nadat Michele de cursus Triple P voor tieners had gevolgd, was Aiken, volgens Michele, de politie en de school, een hele andere jongen geworden.

Stepping Stones heeft zoons met autisme geholpen

In Australië is het leven van twee moeders veranderd. Een van hen maakt zich niet langer zorgen over haar zoon's veiligheid. De ander zegt dat haar familie nu voor de eerste keer met het hele gezin uitstapjes kan maken. Ze hebben dit te danken aan Stepping Stones Triple P.

Tiener in de problemen met de politie en school

Michele Colivet wilde niet dat iemand haar vertelde hoe zij moet opvoeden en dacht dat niks haar 13-jarige zoon Aiken, die vaak in de problemen kwam op school en met de politie, weer in het gareel kon krijgen. Maar nadat Michele de cursus Triple P voor tieners had gevolgd, was Aiken, volgens ...