Zoeken
Share share mail

Nieuws

09 juli 2013

Triple P trainingen krijgen Cedeo-erkenning

Het Nederlands Jeugdinstituut heeft onlangs opnieuw een Cedeo-erkenning gekregen voor de trainingen die het instituut aanbiedt. Eerder kreeg het NJi deze erkenning voor trainingen in 2011. Onder de Cedeo-erkende trainingen vallen ook de Triple P trainingen. De Cedeo-erkenning is twee jaar geldig.

Tevredenheidspercentage
Deze erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80% van de opdrachtgevers tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut. Het gaat om zowel maatwerk- (in company) trainingen als open trainingen. Voor maatwerktrainingen scoorde het NJi 84,3%; voor open trainingen 90,2%.

 

Over Cedeo
Cedeo voert klanttevredenheidsonderzoeken uit onder inkopers van maatwerk- en andere opleidingen. Daarmee wil Cedeo zicht bieden op instituten die aantoonbaar naar tevredenheid van organisaties cursussen, trainingen en opleidingen hebben verzorgd. In dit onderzoek wordt onder meer gekeken naar ervaringen van klanten met de organisatie: hoe waarderen zij de samenwerkingsrelatie, de dienstverlening en de prestaties? Centraal staat daarbij de vraag in hoeverre het instituut erin geslaagd is om gewekte verwachtingen daadwerkelijk waar te maken.

 

Benieuwd welke Triple P trainingen het NJi aanbiedt? Bekijk hier het volledige actuele aanbod.