Zoeken
Share share mail

Nieuws

10 oktober 2013

Website Positief Opvoeden is vernieuwd

De ouderwebsite Positief Opvoeden is vernieuwd. Positiefopvoeden.nl en CJG.nl, de landelijke site van de Centra voor Jeugd en Gezin, stemmen hun informatie nu op elkaar af en verwijzen naar elkaar om ouders en opvoeders beter te helpen.

Ouders hebben vaak moeite om op internet een eenduidig en betrouwbaar advies te vinden over een opvoedvraag. Positiefopvoeden.nl biedt informatie over de basisprincipes van opvoedmethodiek Triple P, tips en herkenbare verhalen van ouders over alledaagse opvoedvragen en -situaties. Daarnaast kunnen ouders er terecht met vragen over het maken van een keuze uit Triple P-cursussen die in de regio worden aangeboden, bijvoorbeeld bij het CJG.


Voor basisinformatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid worden ouders naar de landelijke CJG-website geleid. De informatie op de website CJG.nl wordt beheerd door Stichting Opvoeden.nl en staat op alle lokale CJG-websites van gemeenten.


Voor meer informatie over de samenwerking tussen Positiefopvoeden.nl en CJG.nl download de factsheet.

 

De vernieuwde website van Positief Opvoeden, werd op 7 oktober officieel gelanceerd in Zaltbommel, tijdens de aftrap van de Week van de Opvoeding!

 

BV-WpBJIEAEYKnO.jpg