Zoeken
Share share mail

Nieuws

14 december 2016

Minisymposium 'Succesvolle implementatie Triple P'

Op dinsdag 17 januari 2017 organiseren we in de middag het minisymposium ‘Succesvolle implementatie van Triple P’. De middag is bedoeld voor iedereen die binnen zijn werk te maken heeft met de implementatie van Triple P, als uitvoerend professional of als coördinator binnen een instelling of gemeente.

 

Het symposium vindt plaats in het kader van de Week van de Implementatie. Doel van deze week is het stimuleren van uitwisseling over verandertrajecten en om van elkaar te leren.

 

Tijdens een interactief middagprogramma gaan we graag met jullie in gesprek over wat je nodig hebt om Triple P goed uit te voeren. Er zijn veel factoren van invloed op de succesvolle implementatie van een interventie, waaronder een goede training, draagvlak bij het management, tijd om de interventie in de vingers te krijgen en de beschikbaarheid van materialen voor de uitvoering. Voorafgaand aan dit minisymposium vragen we jullie om door middel van een vragenlijst aan te geven welke factoren er goed zijn geregeld en welke knelpunten jullie ervaren bij de implementatie van het programma. De resultaten van deze vragenlijst worden gepresenteerd op 17 januari.


Op het programma staan daarnaast workshops over de nieuwe Triple P beroepskrachtenwebsite (hoe kan de website je ondersteunen bij de uitvoering van het programma?) en het nieuwe systeem voor monitoring dat in 2017 beschikbaar komt voor alle Triple P getrainde professionals (een handig systeem dat je kan helpen bij het scoren de vragenlijsten en je inzicht geeft in hoe effectief de ondersteuning aan het gezin is geweest).

 

Aanmelden kan via dit aanmeldingsformulier.

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met marion@triplep.net.